Mysig kväll !

Hejsan !
Innan jag åkte iväg till brbgården och träffade Deniz så åt jag tacos, det var gott :)
när jag kom till gården såg vi en film, bedtime stories, har sett den tidigare men den var ändå bra, när filmen var slut runt 10 så gick jag och Deniz ut och gick till brandbergsbadet och tog lite bilder för det var jättestora hål i staketen som man kunde hoppa in igenom.. Sen tog vi en sväng till våran skola och kollade läget, dem har tydligen sattit upp kameror där så vi letede efter dem men hittade inga, Sen sa Deniz helt plötsligt att jag hade en tvesjärt i håret så jag fick lite panik och hon fick vifta bort den.. Haha sen helt plötsligt tittade jag in i ett av fönstrena i skolan och började skrika och sprang iväg så Deniz fick panik och såg jätterolig ut xD.. Men det var ingen i skolan men ville bara retas litemed Deniz.
Vid kvart i 11 kom mamma och hämtade mig hos Deniz och vi bestämde att vi ska träffas imorgon med. Fast då vid vedelsömalmsgården, det ska bli kul har aldrig varit där förut.. Elin ska också följa med oss för hon ska sova här i natt så vi åker väl runt 1, men slänger in ett inlägg när jag vaknar imorgon.


middag

Deniz

Deniz

Johanna

Deniz, HAHAAAAHAHAH <3

Deniz<3Johanna

Tittut !

run baby run

rawrr !

iloveu' <3

GODNATT ! / Elin & Johanna

DRAR NU !

Drar till gården nu, höres senare. kommer hem runt 10. PUSSS


usch så ful man kan vara, men jag bjuder på denna,
Det här var i romme i julas med gården :)

Norrbybadet

Hejsan svejsan :)
kom nyss hem från norrbybadet med Elin och det var askul, :)
det var en and som försökte bita mig i benet den stog typ en halv meter ifrån sen tänkte den hoppa på mitt ben men jag hann undan :p sen var det en aborre som var typ två decimeter lång som åt en aborre som var hälften så stor, dem var bara några centimeter från ytan så man såg allt jättebra :o Sen simma jag och elin ut en bit och satte oss på stångar som var där som var som en gräns, haha du fick jag en tennisboll sulad i ryggen.. Sen så hade jag ju med mig simglasögon (från macdonalds :p) för mina andra glömde jag i erikstals, men så ramlade dem av från pannan när jag inte märkte det så dem är långt nere på djupet så vi fick inte tag i dem -.-   Haha sen var det en liten femåring som hette Svea och hon kom fram och dansade med min mamma i vattnet x) haha sen så sa hon att hon gick i 2an också ?
haha .. Men nu ska Elin och Hugo titta på happy feet, hahaha för elin ska hem snart och hon ville titta på den ett tag. Själv har jag tagit en god glass och sitter ute i solstolen :) Jag åker till brbgården när jag ätit middag så är jag väl där ett tag och umgås med Deniz, så jag lär väl skriva några inlägg när jag kommer hem då.  !   PUSSOKRAM !

Bilder från norrby :


Elin

Johanna

Hugo

Elin&Johanna

vi sitter på en stång (y)





sitting bull ;)

Bada

Elin kom precis och vi ska åka och bada någonstans, så himla skönt väder och vattnet är svalkande, kameran följer med tror jag så några bilder blir det också, vi höres senare, pusssssss & kraaaam !



Design

Har tröttnat på min header/design, någon snäll typ där ute som kan göra en snygg design till mig ? (a)


GODMORGON !

Godmorgon bloggen !
vaknade för en timme sen vid halv 10 av att det var så himla varmt i mitt rum så jag kunde inte sova, så gick ner och tog plats framför tven och mamma bad mig passa Hugo för hon skulle handla och han ville inte följa med så nu ska jag spendera lite tid med min lilla solstråle som vill leka bilar med mig så självklart ställer jag upp , hahah :) Puss


Zzzznark !

ska sova nu, godnatt ZZZzzzötnosar ! <3


OM MIG !

Jag heter Johanna Maria Ulrichs och är en glad och galen tjej på 13 sommrar, Jag fyller år den 21 juli och föddes i stockholm. Jag brinner verkligen för dans och att fotografera ! Jag har dansat i snart 6 år och är på en hög nivå i dans, jag har dansat, street, jazz och show men bäst gillar jag street. I höst ska jag testa på breakdance. Jag älskar även att fota och ta coola bilder ute i naturen. Mina vänner är bland det bästa jag har och dem flesta ställer alltid upp för mig.
Jag har ett "helsyskon" och fyra "halvsyskon" tre av mina syskon har jag inte träffat på ett år pågrund av privata saker som jag inte tänker berätta här i bloggen. Jag har också två djur, en katt och en undulat. Jag har haft fler djur som tyvärr dött för många år sedan. Jag bor i förorten Haninge som ligger en bit utanför stockholm och jag trivs ganska bra här. Mina favoritfärger är bland andra gul, limegrön och rosa. Mitt favorittal är 13, för att jag brukar ha tur när det gäller nummret 13.
Mina favoriträtter är pizza, tacos, lassagne, och min mammas kasslergrattäng med potatis. Jag har en sjukdom som heter Cystisk Fibros, man kan bland annat läsa om den på google. Mitt liv går upp och ner hela tiden och jag kan ha vissa tuffa perioder ofta pågrund av min jobbiga sjukdom. Det här var väl allt jag kom på att skriva just nu, om ni vill veta mer om mig och mitt liv är det bara att slänga in en kommentar ! :)

EGOPICTURES !

Var ute själv och fotade på gården
inte helt nöjd med bilderna men dem får duga, puss



























Johanna "ego" ulrichs

HAHA

* Varför är ordet förkortning så långt?
* Varför skäller inte kastrerade hundar i falsett?
* Varför finns det inte kattmat som smakar möss?
* Varför är det så svårt att stava till dyslektiker?
* Varför heter det extrapris när det inte alls kostar extra mycket?
* Varför finns bokstaven S i ordet läspa?
* Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?
* Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på att ta slut?
* Varför kallas det biljard när det bara är 15 bollar på bordet?
* Om "7-eleven" är öppet dygnet runt, 365 dagar om året - varför finns det då lås på dörrarna?
* Finns det ett annat ord för synonym?
* Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?
* Hur slänger man bort en soptunna?
* Om majsolja kommer från majs, var kommer du barnolja ifrån?
* Om en döv tecknar en svordom, tvättar då mamman hans händer med tvål?
* Om du kväver en smurf, vad får hans ansikte för färg?

VECKANS BLOGG !

Tänkte starta min första veckans blogg,
så det är bara att anmäla sig !
kommer att lotta ut 8 st på fredag
sen har ni fram till på söndag att rösta
vinnaren blir länkad i min blogg :)
så go for it babe !


TRÅKIG !

vilken tråkig bror man har, vill inte ens gå ut,
det ända han gör är att sitta vid teven och datan, TRÅÅÅÅKIG !
får väl gå ut själv då, alla här där jag bor är pyttesmå mellan 1-10
så har ingen att bekanta mig med... nu tänkte jag starta veckans blogg
i nästa inlägg så anmäl er gärna dit  :) Puss




bjuder på några ganska gamla bilder på mig :)

Foton

Var ute på tomten och fotade lite,
ska ut med brorsan nu så det kommer fler bilder senare, puss <3








sexi mama !


Grönan / ingarö / Tyresö

Heej ! :D

Har inte hunnit med bloggen på två dagar nu, men tänkte berätta lite om lördagen och söndagen :)

Lördags - I lördags var jag på grönan med kevin och william, det var egentligen tänkt att william skulle gå med elin men hon var hossin mamma och skulle göra någonting ? Det var iallafall väldigt kul på grönan och vi åkte hem vid halv 11 :)
Vi köpte åkband+, det första jag gjorde var att åka frittfall helt själv, haha.. när vi hade ätit lunch gick vi in i spökhuset och det var inte äns läskigt, haha jag skrek typ bara en gång och det var bara 4 "spöken" så det var inte så kul,. :p men sen åkte vi jetline och kevin åkte med william och jag själv så jag fick sitta brevid en 10 åring som skrek som en bebis han ba kör på kom igen nu då, ahaha xD
sen åkte vi kvasten och killen som jobbade där skrämde några bakifrån när dem satte sig så dem skrev till och hoppa till, haha jag börja skratta ashögt :p sen gick vi lustiga huset och då luktade det spya överallt så vi åkte inte flygande mattan så vi gick ut genom en utgång för flygrädda och då var det spya i hela trappen :o, tur att det baravar en bebis som hade spytt.. Hah sen när vi skulle åka popexpressen så var det en tjej som var på möhippa som hade en påse med gelehalln blandat med kondomer och hon frågade oss om vi ville ha jag ba nej tack !, tänkom hon försökte droga oss :o hahah! På kvällen vid 8 var det sommarkrysset och idolalice, sara lofgren, jessika andersson och lasse lindh sjöng så det kollade vi på ett tag sen gick jag och slösade typ 100 spänn på lottgrejer men vann inget, .. haha men kevin vann en stor pingvin :), kameran följde inte med så det blev inga bilder..

Söndags - I söndags/igår åkte vjag och william ut med elin och mackan till Ingarö och badade och det var jätteskönt i vattnet vi kom dit vi 3 ungefär och åkte hem runt 6 sen på kvällen chillade jag bara och tog det lungt orkade inte blogga, 

 Måndag -Måndag/idag har jag, mamma och hugo varit och badat med några kompisar där dem bor i tyresö och det var jätteskönt i vattnet, vi fikade jordgubbar, kakor och rabarbersaft på stranden sen åkte vi hem till dem och tog varsinn svalkande glass och spelade diamanten sen vid 5 åkte vi hem.. Åå juste på våran bil var det en fågel som hade fastnat i ett galler där fram och huvudet var helt knäckt :( rip ;/ så mamma begravde den  :p  pusss!


söndag - ingarö
 

söndag - ingarö


söndag - ingarö


måndag - tyresö


måndag - tyresö, haha


måndag - tyresö


måndag - tyresö


måndag - tyresö, bjuder :p



fågeln ;s



Uppvisning

HeJ !
Idag var det uppvisning i haninge centrum och det var superkul, vi körde våra 5 danser och sen gick vi till rudan och käka grillad korv och hamburgare, kevin följde oxå med :), vi hade vattenkrig med killarna men som tur var fick inte jag nåt på mig men ylva blev helt dyngsur hahah :p vi grillade marshmallows oxå, gott :) och vi kände på vattnet som var jätteskönt men vi glömde badkläder-.- sen vid typ 2 gick jag och kevin till bussen och så åkte vi till icamaxi och köpte godis och han åt donken sen gick vi hit hem och har bara kollat på AFV och skrattat lite, kevin sover här inatt och vi åker till grönan tidigt imorrn, så vi hörs imorrnpå kvällen isåfall, kanske bloggar mer senare ikväll, nuska vi gå ut ett tag , tja !

bilder från idag, tyvärr bara några få från grillningen, ska försöka ladda upp videos från danserna oxå, !


gänget, inte hela men dem andra var och badade..


korv och marshmallows <3


moppe vid rudan :)


kevin , mohahaha! lyckades få en bild på dig trotsallt !

föressten !         R.i.p MJ !

Dansläger, dag 4

Dag 4 av danslägret var helt ok men jobbigt, hah Frida skvätte massa vatten på mig så jag blev dyngblöt, så jag svätte tbx och det råkade bara se ut som hon hade pissat på sig ..och navarre blev min nya homie idag :).. haha, Vi lärde oss en ny dans idag, HOUSE, det var kul, gnska lätt oxå, så nu ska vi ha 5 danser som vi ska visa upp imorrn, jag är fett nervös, det kommer säkert vara jättemånga jag känner där, haha.. Vi ska ha färgglada t-shirtar och gråa elr svarta byxor, snyggt :)hehe, dansen börjar kl 11 så kom gärna och ta en titt.


senaste dansuppvisningen, jag står emellan dem i mitten ..

Bilder från igårkväll

Hej !
Orkade inte skriva om kvällen igår !
men nu har jag tid och tänkte bjussa på lite bilder
det blev ingen glassvmen istället spelade vi minigolf, det var jättecoola banor där och vi höll på ända till 10 sen blev jag jättetörstig  så mammsen köpte en dricka till mig för 25 spänn en helt vanlig liten drickflask fanta :o, dyrt !



utsikt


bana 1


ball


i detdär lilla hålet nere till höger sköt mamma in bollen :o


hjärtpyramid




flower


loop




kan man vara hatare ?

Dansläger, dag 3

Hej !
Idag var det dag 3 på lägret och väldigt roligt vi hade en lärare som heter Anna och hon visade oss hiphop dansen var grymt cool :), Men nu ska vi tydligen ha 4 danser på fredag att visa upp, hairspray, watrloo, hsm och hiphop :/ kan inte alla perfekt menmen det får väl gå .. vi tog tbx waterloo och hairspray för att lla kunde dem så bra, haha ? men det blir vl kul ändå :D. Till lunch blev det blodpudding och potatisbullar som jag avskyr så jag fick äta 2 knäckermackor, så jag blev inte mätt. Efter lunchen åkte vi till brbbadet och mer än hälften badade, men inte jag, haha för jag och Kevin skulle bada i raman efteråt :) Och Annie blötte ner min tröja :/ ;D, jag mötte Kevin vid brbcentrum klockan 2 och så åkte vi till svartbäcken och gick därifrån till raman, det var ganska kallt i vattnet men det gick att bada men vi badade bara i 10 min sen tog vi bussen hem till mig och jag tränade lite på danserna haha och sen åt vi tacos och nu ska vi åka till en glasssttälle i stan, bilder kommer sen <3


johanna

Raman tomorrow !

Kevin har åkt hem nu och vi har bara hoppat på studsmattan och spelat shack och snackat , honom kan man snacka om allt med ! Glad att jag fann en sådan bra killkompis, vi har kännt varann sen vaggan :)
men vi bestämde oss för att vi ska bada vid raman imorrn, det ska väl bli kul, kameran laddas nu och det blir bilder imorrn, först ska jag ha dans till 1 sen åker vi med dansen till brb badet och badar där till halv 3 sen kommer kevin och vi åker till raman :) PUSSSS!


sumpade bild, deniz & sabine sötnosar !

Danslager, dag 2

Hej alla söta !
Idag var det 2:a dagen av danslägret och det var faktiskt jättekul men asjobbigt, det blir asvarmt i lokalen-.- haha men vi hade vikarie för Robert fick inte ledigt från sitt musikaljobb i danmark :D, så vi ska inte ha hairspraydansen och waterloo, jippie för ingen kommer ihåg den och han kommer inte tillbaka :), puuh ! haha asså danserna var tråkiga och jobbiga.. men vi hade iaf vikarie och hon hette Sharon och var cheerleader i musikalen high school musical så det var ganska kul, vi fick dansa musikaldansen together och den var riktigt kul faktiskt men jobbig.. Vi kanske ska ha den på uppvisningen inte bestämt än.. Men nu väntar jag bara på att Kevin ska komma vi skaväl hitta på nåt kul ute i värmen bloggar mer sen,
puSS!


jag & kevin, 6:an

dusch

hoppar i duschen nu, kommer senare
PPUUUUUUUUUUSSSSS!

Dansläger

Tja !
Idag började danslägret och det var superkul men jobbigt, vi dansar till någon låt i hairspray och waterloo, haha hairspray dansen är grymt kul och killarna kommer dö på scenen det är musikal men man behöver inte sjunga men dansen är inte gjort för killar precis.. ,hahahah vi ska ha uppvisning på fredag i haninge centrum ,kom inte ! hhaha jodå klart ni ska göra det, men vet inte vilken tid ?, men kommer med det senare om nån är intresserad? nu ska jag lägga mig en stund i solen och shteeka , kommer om en halvtimme, puss !


dansa är livet !


Yes !

Jag är skitglad, ska få åka med kevin till liseberg i augusti och dem betalar, hur lyx är inte det ?, jag är fett glad !
:DDDDDDDD<333


BILDBOMB !






golfbollsamulett


min solstråle vart ledsen för att han inte fick golfa haha sötnos !


svarttjärn


myrstack


flod


:)


elins skugga


dem grillar mashmallows :)

självklart inte alla bilder jag tog men orkar inte ladda upp fler !

I´m Home !

Heej !
Förl¨t att jag inte skrivit tidigare men har haft fullt upp men nu har jag tid en stund, det tar så himla lång tid att ladda upp bilder så har inte haft ork till det heller men nu är jag på glatt humör och tänkte ladda upp MASSOR av bilder !
på midsommar hände det inget speciellt, det var pissigt väder när vi gick ner till stången och fikade, och det var inte kul ! haha stången såg inte äns ut som en midsommarstång och den var bara helt grön, inga blommor.. men vi fick klara oss, vi tog bara en snabb fika och sen gick vi hem till stugan igen och kom tillbax till ladan där man skulle dansa på kvällen, men det var inte en människa som dansa, helt tomt ;o så vi satte på lite karaoke som det fanns där och började sjunga och dansa, helt vilda ! haha.. och vi åt supergod mat oxå och elins mormor och morfar kom och hade med sig deras hund sofie som var jättesöt ! sen hände det inte så mkt mer vi gick hem körde lite speloch kolla på tv sen somna vi. På lördagen, alltså igår så  fiskade vi typ hela dagen och åkte och golfa och jag sköt bara 50 meter haha, men det var riktigt svårt !, så det hände inget speciellt igår heller, kallt var det i vattnet, så det blev inget bad -.-, men solen sken och det var bra :).. vi körde monopol på kvällen och var uppe till 2 och imorse var jag supertrött.. Idag har vi bara fiskat och solat och runt halv 3 åkte vi hem, så nu har jag bara legat på soffan och nästan sovit för jag är grymt trött !
imorgon ska jag på dansläger och om jag ska orka med det måste jag gå och lägga mig tidigt så det blir inte mkt bloggande ikväll inte.. men imorrn när jag kommer hem  :), nu ska jag ladda upp mina bilder från i fredags till idag, så njuuut ! PUSSSSS


den "vackra" stången.


jordgubbar :)


elin var jättesöt i sin kjol !


sofie ! :D


:)


min fina krans som blommade i 10 minuter, haha


stranden


elin


johanna


grönt är skönt.


ädelostpaj !


johanna




älskling ville också fiska :)


sötnos


elin och william




bjuder


johanna




karaoke :D


my little sunshine !


johanna


johanna


båt.


blomma


elin


elin och fanny


fiskedrag.

det kommer en till BILDBOMB snart !


Trevlig Midsommar !

Gääsp !
jag är helt slut, jag somnade jättesent igår och vaknade kl halv 7 sen kunde jag inte somna om förens halv 8 och sen vaknade jag igen kl halv 9.. kl 3 ska vi gå till stången för då reser dem den och så ska vi typ dansa runt den.. haha sen ska man fika och så är det lotteri och så sen kl 8 är det typ dans i nån lada och då går vi dit tror jag så jag kommer nog inte kunna blogga förns sent ikväll, annars får det bli imorrn, glad midsommar allihopa !



bäddsoffan jag sover i.

Framme

hej sötnosar, nu är vi framme på ingarö .. vi kom vid halv sju och åt kycklingklubbor och sen har vi spelat lite monopol och varit ute i det "fina" vädret-.-, det ska ju bli molnligt imorrn oxå , wihoo ? på midsommar ska det vara strålande sol, inte sant ? nej nu ska jag nog ägna lite tid åt det kära folket vi är med, vi hörs imorrn, vi ska till midsommarstången vid halv tre så jag lär väl hinna blogga ett tag iallafall, puss


huset vi bor i fram till på söndag, trångt men mysigt !


huset.


jjnna.blogg.se


suddig bild..


haha tummen upp för dem som ser vad det står :)


..


schnigel !

Outfit

Det fick bli en snabb bild på outfiten för nu hinner jag inte med bloggen mer, har packat klart men
måste ta mig något att äta och sen kommer troligtvis elin och hämtar mig så vi hörs ute på ingarö då,
puss&kram



 
top- lindex
kofta- lindex
jeans- en kompis

Packa

Nu ska jag packa och fixa mig 
kommer med en bild på outfiten strax, ;)
pusss

Frukost

Hej !
Har nyss vaknat och klockan är tolv så jag  tänkte ta mig
någonting att äta till frukost, kommer snart, puss


my darling

Ingarö

Imorrn måste jag gå upp  tidigt för att packa väskan inför ingarö
vi ska fira midsommar med familjen lindberg på en ö som heter ingarö som ligger nära värmdö,
vi åker vid ungefär halv 5 om jag inte kan följa med elin men har en hel del att göra imorgon !
följer med och kameran också såklart sådet blir uppdatering under misommar, bra va ? :),
nej nu ska jag börja dra mig mot sängen snart men först borsta tänderna så hörs vi när jag vaknar imorgon , pussis !



midsommaren 2008 på mörkö, saknar dig baby

Eriksdalsbadet

Hej !
Idag var jag och Elin på eriksdalsbadet och det var jättekul, vi kom dit ungefär halv 1 och åkte hem halv sju ;o
vi var där i typ 6 timmar ;s haha så jag är helt uttorkad och det klia på hela kroppen, haha men det var iaf kul :) vi badade bubbelpool åkte vattenrutchkanor och stog på händerna haha :) sen åt vi oxå jag åt chickenbits och elin hamburgare :)
och jag glömde mina simglasögon där, typiskt mig ! -.-
nu tänkte jag dela med mig av lite bilder, enjoy :) <3



sötis !


elin&johanna


haha, hon tog en sån här bild på mig med, men den får ni tyvärr inte se, mohaha!


dampp, kommer elin få när hon får reda på att jag lagt upp denna ! hahahah


gosh så coolt !


maten ser inte så god ut men det var den :)


Strulig dag !

Hej :)
jag är sååå trött och ska snart sova med Elin, hon sover här inatt igen eftersom vi ska till eriksdalsbadet imorrn :D
dagen blev verkligen inte som vi hade tänkt oss ! Mitt sista inlägg blev ju vid lunchen och sen gick allt helt fel. vi skulle åka till torvalla så att vi skulle va där halv 3 och först så hitta jag inte mitt busskort så jag fick panik och började skrika och fick damp och då la jag ifrån mig pengarna i hörnet av soffan sen så glömde jag bort var jag la dem så då var både mitt busskort och pengarna borta och sen hade jag släppt ut min fågel tidigare på morgonen och skulle låsa in honom i buren men då fick vi inte in hnm men sen typ efter en kvart fick elin in hnm men då höll jag fortfarande på att leta efter pengar och busskort och tillslut efter typ 10 minute hittade jag det vid skohyllan men jag hade lagt ner det i jackfickan igårkväll så hade det tydligen ramlat ut på nåt konstigt sett och sen hittade jag pengarna som låg i ett litet hörn av soffan... när klockan var 3 åkte vi iväg mot torvalla och sen när vi kom dit så var det stängt ! :OOO JAG FICK PANIK !
haha men då sa jag att vi skulle bada för jag var desperat, det var ju fan asvarmt så vi åkte till raman, men jag höll på att dö av törst så vi var tvungna att åka förbi brandbergen och köpa dricka och elin var tvungen att gå på toa men vi hade inga pengar men som tur var ena toadörren upplåst. men sen stängde hon den när jag behövde gå oxå, lixom smart, hahahahh.självklart tog vi fel buss dit båda bussarna till brandbergen kom samtidigt och vi tog ju självklart den som tog längst tid-.- så ja, vi kom ju dit typ 10 minuter senare.. men vi köpte iaf nåt att dricka där och sen tog vi bussen till ramsdalsvägen elr vad den heteroch gick därifrån sen när vi kom fram var det svinkallt i vattnet så ingen av oss badade bara till midjan typ.. och vi hade iaf hela stranden för oss själva (y) sen kom det några som tittade förbi bara och det kom en kille med en hund som var jättesöt :) vi låg på stranden ett tag och snacka om allt möjligt sen kom mamma och hämtade oss runt halv 6 och då åkte vi direkt från badet till mammas kompis (annette och wilma) och åt middag där, det blev korv med mackaroner :), sen fick vi leka lite med småttingarna (hugo och wilma ) och sen gick vi ut och åkte linbana haha lite kul får man väl ha (a), vi åkte hem därifrån runt halv 9.. sen dess har jag tittat på tv och nu ska jag kolla öppettider för imorrn, puss !

bilder från stranden

:)<3


på stranden.


ett fint sandslott som var där när vi kom :).


;)


jjnna var namnet :)


Lunch

våran lunch
hahahahahah !



stekta bacon, yummie !

Packning

nu har vi packat och är redo
vi ska bara slänga i oss något att äta till lunch sen åker vi :)


man ser typ bara handduken men den får duga :)

IGÅR/IDAG

Hey lovers !
förlåt för att jag inte skrev nåt igår men hade ingen blogglust och hade svinont i magen..
men, Elin kom runt elva och vi gjorde inget speciellt, cyklade, spelade spel, fotade och bara softa.
men Elin sov här inatt och det var väl kul,men vi gick och la oss tidigt för jag höll på att dö, så J*vla ont i magen !
men idag är det iallafall bättre och vi ska åka och bada i torvalla snart, men hare gött, bloggar mer när vi kommer hem ! PUSS

bjussar på litebilder från igår !


mm snygga e vi oxå, och vi liknar ju italienare på pricken alltså !


i´m a barbie girl..


kärlek !


I´m the Queen !


shoo bree snorunge välkommen te haninge. <3

Elin

"Lillsyrran" Elin kommer förbi imorrn vid elva så ska gå och lägga mig snart
 så jag är vaken när hon kommer, har ändå ingen vidare blogglust nu, tja då <3


haha bjuder !

TÄVLING !

TÄVLING, den som kan hitta felet först får en länk,
ni har tills imorgon på er .PUSS





svaret ska vara exakt, asså inte typ tröjan, utan tröjan är öppen .
nu är det ju inte nåt med tröjan, men ja, ni förstår ?  MOAHAHA !

Töntar

Jag och brorsan kan ju ha så jäkla kul ibland -.-
specielt när vi har tråkigt.
BJUDER HÅRT PÅ MIG SJÄLV!



Ute i regnet.

Var ute och fota i regnet för ett tag sen, och ja,
det blev ganska bra bilder eller iallafall den första
och dem på Hugo haha,
vad tycker ni ?








...

...

den här vart häftig tycker jag..




Smutsgris <3

Min lilla smutsgris har just kommit hem från sin pappa
och vi ligger och busar i soffan och ska snart titta på hans favoritfilm - bilar !
haha han älskar den och kan titta på den flera gånger om dan...



du är bland det finaste jag har <3

Monkeyball !

Hej, förlåt att jag inte bloggat tidigare under dagen men jag vaknade sent och har ont i magen, så har legat på soffan och spelat tevespel med brorsan, haha monkeyball är ju bara så kul, vi skrattar, blir arga och ja vissa banor är jätteroliga :), hahah, men nu ska jag ta mig nåt att äta till lunch och sen blogga lite, jag har inga nya bilder på datan så måste fota lite, men vi hörs senare, PUSSS!


Bullshit !

Jag säger bara HAHA !
egentligen borde jag inte bry mig.
men jag blir bara så jäkla irriterad, att han orkar hålla på
att jag orkar ? vrf lägga ner min tid på att tjafsa med hnm ?
men nu är han iallafall blockad och det förblir han.
från och med nu tänker jag inte bry mig om skitsnack.

allt det här skrev han, så ägd ! :


Saizenjr@ säger:

fan vad tråkig o dryg du e mot alla


jjnna.blogg.se säger:

va ? ;S


Saizenjr@ säger:

aah


Saizenjr@ säger:

exakt


jjnna.blogg.se säger:

vad fan har jag gjort dig ?


jjnna.blogg.se säger:

och vad gör jag som är tråkigtoch drygt ?


Saizenjr@ säger:

alla säger att du e fett dryg/kaxig o alla hatar dej säger alla


jjnna.blogg.se säger:

vem har sagt det ?


jjnna.blogg.se säger:

haha


jjnna.blogg.se säger:

jag är inte dryg, kaxig ?


jjnna.blogg.se säger:

vem är det då ?

och vrf kmr du och säger det till mig ?,
du känner inte mig, eller hur ?
 nej precis, säg till dom som kallar mig dryg och kaxig att dem kan säga det till mig fejs to fejs istället för att sitta bakom en data och dessutom säga det till dig så du kan säga det till mig, jag menar, vafan, väx upp !


Saizenjr@ säger:

haha väx up själv?


Saizenjr@ säger:

emo


jjnna.blogg.se säger:

har du inget annat att säga ?

hahaahahaahahha, säger jag bara så jävla patetisk.


Saizenjr@ säger:

hahah aah det är du keften vem fan e det som alla hataR?;s och fejs to fejs ska du slå mej eller? du vet inte vem jag är eller hur... har kört för bajen firma i 3 år nu så passa dig


jjnna.blogg.se säger:

ouff jag blir så rÄdd !
det är ju fan du som börjar skriva till mig, lixom, vrf ?
ha rdu inget vettigt att säga så dra åt helvete !

och du kan ju rabbla upp ALLA som sagt att dem hatar mig, jag tror inte att det är ALLA !
och rykten, vet du vad det är ?, det är sånna falska ord som sprids för att man är avundsjuk, arg, ledsen osv .
du ska nog tänka på vad du säger och knipa käft istället för att starta nån jävla onödig konflikt.

Saizenjr@ säger:

haha keften!


Saizenjr@ säger:

du e äcckliiig


var det allt han hade ?
usch! jag hakar upp mig på sånna här skitsaker
men sån är jag, tål inte skit,
men nu ska jag inte bry mig längre för jag vet själv vem jag är !


ZZZzzzz

Behöver sömn och ska därför gå och lägga mig snart, kommer sitta vid datan ett tag imorrn och får hoppas på fint väder så jag kan blogga ute :), har tagit massa drivbilder och tänkte dela med mig av en skitsnygg bild, haha DRIVER med er ! 
haha jag har tråkigt och är supertrött PuZZZzzzz

 
...


Svar på Frågestunden.

Ska du fortsätta på dansen?
Svar: Ja, jag ska fortsätta på dans :)


Isf vilken / vilka danser ska du gå på då? :)
Svar: Jag tänkte testa breakdance, och så ska jag gå kvar på streetdance
, men inte på showjazen för den börjar bli tråkig.


om har varit med om en, vem var din första kärlek?
Svar: Mitt första och ända seriösa förhållande var med fabian i din klass,
 dem andra har varit lite som på skoj.


föredrar du hellre att vara singel eller upptagen?
Svar: Det är olika, men just nu skulle jag vilja ha ett förhållande.
men brukar oftast vilja vara singel, för jag har svårt att lita på folk.
men det skulle vara kul nu under sommaren att ha någon att dela sommaren med :)



har du bra betyg i skolan?
Svar: Nja.. haha, suger på engelska som jag har IG i,
 men det starkaste jag har är G+, och det är i bild ;o


Spelar du något instrument?
Svar: Nej, men gitarr eller trummor skulle kanske vara något för mig,
min lillebror spelar gitarr så han kanske kan lära mig ;)


vilken är din favoritfärg?
Svar: Oj, jag har många favoritfärger men några av dem är, limegrön, gul och rosa ;)


Godis

Hejsan alla söta !
kom nyss hem från handen :)
jag köpte en supersnygg tröja , på gina :)
nu ska jag äta godis och titta på film, puss

   
  

Outfit.

vi åker till handen nu, 
-------------------------------
 
outfit: dålig bild, men har bråttom, tjao <3




bjuder p´mitt fula fejs (:

.

slänger in bild på outfit innan jag åker sen, kommer snart !

-----------------------------------------------------------------------------------------------
frågestund, lalallalalalal

Shopping ?

Hejj!
vaknade halv 12 och gick upp för att ta mig något att äta. mormor kom för ett tag sen och vi ska äta lunch snart och sen kanske det blir en tur till haninge centrum för att shoppa, kameran följer med så det blir bilder, puss <3


stolt fotograf !


Tröttmössa..

ska sova nu, hörs imorrn, puuuuuuuuuuusssssss<3
kommer ta massa bilder imorrn , men ni får stå ut iallafall :(, haha hare bra !

Deniz "Baby D" Jönsson.

Om du ser det här vill jag bara att du ska veta att du är
en av få som verkligen förstår mig och som jag litar på till 100 och du ska veta att
JAG ÄLSKAR DIG, PÅ RIKTIGT ! <3


sötare än socker !


en kväll jag aldrig glömmer.


:'D


haha, <33


go och glad varenda dag <3




jag är glad att jag har dig Deniz, du betyder väldigt mycket för mig ! <3



TALANG !

HAR ÄTIT DEN UNDERBARA MIDDAN NU,DEN VAR SUPERGOD, MEN MÄTTANDE
BLEV INGA BRA BILDER MEN ÄNDÅ, SKA TILL PÅ TALANG NU, SKRIVER I PAUSERNA, PUSS



BAKAD POTATIS MED PEPPARBIFF :) ME LIKE !

Natt på museet 2

Hej sötnosar :)
skulle egentligen åkt till några kompisar idag på förmiddan, men det blev inte så, för hela familjen försov sig och då blev det inte av, istället har vi varit på bio på eftermiddagen och sett natt på museet 2, svensk text -.- för den andra gick inte.. filmen var sådär, inte så bra, 1an var bättre, men nu kommer jag bjussa på några bilder innan jag ska äta min underbara middag, C YA!
ps. glöm inte frågestunden, svarar imorrn <3


huset på globen ;)


i bilen påväg hem .


min coola dricka :), hehe


Sängen väntar..

gääääsp..
är trött och ska börja dra mig mot sängen nu
imorgon ska vi på besök hos några kompisar, det ska bli kul.
haah vi ska äta soppa på nån bondgård ? vaa ? ;s haah jag som inte gillar soppa.
kameran hänkar iaf så det blir massa bilder oxå :) hejdå readers <3

glöm inte frågestunden sötisar <3





FRÅGESTUND !

Fråga mig vad du vill om vad som helst.
kan vara allt från kärlek till vänner och familj, du bestämmer ;)
kommer att svara på alla frågor på lördag så fråga massa frågor nu :) <3




Jag är proffs på golf (:

hej sötnosar, är trött och ska snart gå och lägga mig, tror jag ?
men bloggen håller mig uppe ett tag till :)
var och spela minigolf idag och jag sög kan jag säga er, haha fick 88 poäng på 18 banor och mamma fick 45, haha
men det var väl ganska kul ändå, vi åt tacos när vi kom hem och sen titta vi på filmen brudens bäste man, det var ganska bra :), !
håll er uppdaterade, för snart kommer det frågestund ;)
 




minigolf baby !

ska åka och spela minigolf i brb nu, hörs sen, puss <3

home sweet home !

Idag gick jag upp vid halv 10 för att åka till sjukhuset, fick i mig lite frukost och sen åkte vi, det var bara vanlig månadskoll och så, gick till "lekterapin" när jag var klar och pyssla med armband och grejer, hahah vi gjorde armband av cykeldäck :p .., sen åt vi pizza till lunch på världens godaste pizzeria :), sen gick vi tbx te lekterapin och spela pingis och golf, jhaha, sen åkte vi hem vid typ 3 och nu är jag hemma och tänkte blogga lite ute i det fina vädret, ska ladda min kamera så det kommer bilder oxå, puuuuuuss!


haha, pysslet (:


sjukhuset

Hej alla söta !
sitter här på lekterapin i huddinge sjukhus och har pysslat, haha
tagit lite bilder med deras webb oxå , enjoy, !
skriver mer om det när jag kommer hem puss <3


fan bilderna funka inte ;(

WTC

ååh,  såg precis filmen world trade center och den var så himla sorglig, ville bara gråta hela tiden
men den sluta ganska lyckligt för dem två huvudpersonerna, men tänk att det var på riktigt,
ååh jag är fett ledsen :(( ska sova nu, bloggar mer imorrn.
ta väl hand om dina käraste för en dag finns dem inte mer. puss <3


under sommarlovet ska jag:

på sommarlovet ska jag hinna med mkt !

det här är planerat:

frankrike (nice)
hagfors
sunne vattenpark
dansläger
mörkö
ung 08/ the voice
ingarö ( är där under midsommar )
båten (ariel)
träffa kusiner
träffa syskon.
grönan
och blogga massa !



flera saker jag kanske ska göra !

dalarna, med bästis
småland, träffa mimmi
liseberg
och träffa massa vänner !


kommer ha fullt upp i sommar,
men vecka 28 och 29 ska jag inte göra något spec tror jag,?
 någon som vill göra nåt då? (a)


Hugo <3'


my sunshine - du lyser upp min dag älskling <3

ingen bio ;/..

blev ingen bio idag ;/
men kanske imorrn :)
men istället ska vi titta på film här hemma, det blir myys :)
kommer blogga ett tag först och ta lite bilder, pusselipuss<3



<3

kvällens fråga ;)


ego var namnet. (:




Så sant..

killar är som bussar - missar man en kommer det alltid en ny inom kort.
killar är som löv - torra och blåsta.
killar är som golfbollar - dem går från hål till hål.
killar är som reklam - man kan aldrig lita på dem.
killar är som bakelser - först kladdar dem, sen blir man tjock.
killar är som datorer - man är beroende av dem.
killar är som bin - sticker när man minst anar det.
killar är som jordgubbar - oftast omogna.
killar är som parkeringsplatser - dem bästa är upptagna.
killar är som ost - dem smälter när dem ser tjejer.
killar är som mascara - man bör byta ut dem var tredje månad.
killar är som kaffebryggare - man måste sätta på dem för att det ska komma något.
killar är som kossor - måste mjölkas en gång om dagen.
Killar är som ostar - Först använder man dom, sen dumpar man dom innan dom möglar.
Killar är som frimärken - man slickar, sätter på dom och skickar iväg dom.
Killar är som vulkaner - sprutar när dom är heta.
Killar är som datorer - det tar en jäkla tid att begripa hur de fungerar.
Killar är som en kuggfråga - Det finns inget svar
killar är som hundvalpar -  Man leker med dem.

tyvärr så stämmer många av dessa..

BIO ! ;D

Ikväll blir det nog bio med tha family, vi ska nog se olika filmer, tror mamma och mackan ska se män som hatar kvinnor och jag och william natt på museet 2 elr nån annan :), ska kolla lite på sf.se nu, hejdå lovers ! <3




killar är som jordgubbar, antingen för omogna eller för söta.


Bebis ! ;)



Visst va jag söt som liten ?(a) <3


Pissväder..

va ute och fota en snabbis, det är kallt, fuktigt och blött, pissväder -.-
hoppas det blir fint väder imorrn !

(klicka på bilderna för större bild !)

           
  

Fototajjjjm

har ätit och fixat mig, ska snart ut och fota lite, det blir väl lite av naturen..
kommer om ett tag, puuuuuussssssssss<3
 

SOMMARLOOOOV!

Hejsan alla söta!
hann inte skriva om skolavslutningen igår för det var sent och jag var supertrött.
men.. skolavslutningen gick bra, alla var jättesöta och vi fikade först med klassen och mimma öppnade sina flyttpresenter, hah och hon fick ett smexigt foto av alla oss i klassen som vi tog ute i det fina vädret dagen innan.. efter att vi hade fikat gick vi ut på skolgården och där sjöng sångklasserna och donna uppträdde med sin låt new day new life
vi stog där ute i ungefär en timme och frös, men sen kl 13 var det slut och SOMMARLOVET började ! jippie ? nej inte i det här vädret.. haha memen.. jag och mormor åkte och mötte william i handen och där åt vi på tacobaren *mums*, sen åkte vi till gården efter att ha kollat runt lite och var där i en timme, sen åkte vi hem och det hände inte så mkt mer , kollade film och satt vid datan bara. men nu ska jag ta mig något att äta så kmr jag snart, puss.
haha bjuder, ser ut som en hängig tant..
haha, bjuder, ser ut som en hängig tant..
haha, kevin <3
haha, kevin <3

mimmas bild.

josefin <3

deniz, vincent och sabine <3

klassen.

skitfina <3

ute på skolgården, donna sjöng.

Tack Natasa <3

tack Natasa <3
puuh äntligen klara med bloggen, det tog lång tid, hahhaah, asså först skulle bloggen heta ssomarsol men så skrev jag in min epostadress men så glömde jag lösenordet till det så jag kunde inte gå in på msn och acka bloggen så jag fick göra en ny msn men då tog natasa ett namn som jag sa och det funkade men så ville jag inte ha det namnet.. sen gjorde jag en ny msn igen men då vare redan nån blogg som hade den eposten så jag och natasa lacka ur och dampa, iaf jag, tröck sönder mitt skrivbord.. haha, men sen skulle jag göra en tredje msn men då hade jag gjort för många på en dag så natasa var tvungen att göra en till mig och ja det vart massa strul men nu är den iallafall fixad och jag hoppas att den funkar nu och att det inte blir nåt konstigt.. och jag är inte någon superbloggare så jag vet inte så mkt om det här men om min blogg suger så får ni säga det så kanske nån kan hjälpa mig (a) ? haha tjadå <3 / Johannan.

JOHANNA ÄR SÖTAST

Hejsan alla underbara Johannas läsare! Jag heter Natasa och fixade Johannas blogg, ska även fixa designen och annat till den här söta tjejen ! Tänk att just jag, har en sån sjukt bra vän på min sida, värsta lyx asso! :D Men nu ska jag ta och börja, ville bara säga att tjejen betyder grofft mycket för mig och att jag älskar henne ! / Natasa


RSS 2.0